Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De Ragdoll, een unieke raskat


De Ragdoll


In het verleden is er in Nederland al een boek over Ragdolls verschenen, maar die is inmiddels helemaal uitverkocht. In November 2009 is een nieuw nederlands boek over de Ragdoll verschenen die nog wel vollop te krijgen is: "De Ragdoll, een unieke raskat" geschreven door Crista Nolting. Crista is al jaren de expert op Ragdoll gebied, en het boek staat dus ook vol met leuke Ragdoll wetenswaardigheden.

De officiele boek presentatie vond plaats tijdens de Internationale raskatten tentoonstelling van de Nederlandse Raskatten vereniging op 15 november 2009 in Wassenaar.  

De Ragdoll is een van oorsprong Amerikaans kattenras. Pas in 1989 kwam de eerste Ragdoll naar Nederland. Dit halflangharige ras heeft een gemoedelijk karakter, is zeer sociaal, vriendelijk en aanhankelijk.

Dit boek is geschreven voor iedereen die interesse heeft in de Ragdoll, als huisdier, showdier of als (beginnende) fokker. Het boekje staat vol met tips, veelal weergegeven uit eigen ervaring.
Achterin het boekje staan een aantal van de leuke verhalen van Marsmallow, de beroemdste Ragdoll van Nederland.


    Lees verder:
De Kattenbijbel
De leukste poezen en katten boeken
De beste boeken over het opvoeden van katten
Alles over de verzorging van katten
Verhalen over de Poes

Ook interessant:
De Ragdoll kat in boeken


Gepubliseerd op: 9/28/2009

De Ragdoll, een unieke raskat is een nieuw nederlands boek over onze lievelingskat de Ragdoll. Geschreven door de nederlandse Ragdoll expert Crista Nolting
 

© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed