Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De Kattenbijbel
De kat is in. Wie een kat houdt, is trendy. Dit gracieuze dier is ongetwijfeld op weg om de hond als populairste huisdier te verdringen. Auteur Frans van Tendeloo is altijd gefascineerd geweest door katten. Al meer dan 30 jaar heeft hij een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren en is hij de trotse eigenaar van zes katten.

Dit boek is als het ware de bijbel voor de kattenliefhebber. Het is een uitgebreide handleiding over dit mysterieuze en onafhankelijke huisdier. In 41 hoofdstukken vindt u alle onmisbare informatie. Over de aankoop, inentingen, verzorging, huisvesting, voeding, opvoeding, gedragsproblemen, psychologie, tandverzorging, overdraagbare ziekten van kat op mens, en nog veel meer. In dit informatieve werk staat gewoon alles. Honderden tips en instructies komen aan bod. Nieuwe ziektebeelden en behandelingen maken het boek actueel.

De kattenbijbel van dierenarts Van Tendeloo is een must voor iedere katteneigenaar. De onmisbare wegwijzer bij uitstek, zowel voor de ervaren kattenliefhebber als voor de volslagen leek.

Frans van Tendeloo is dierenarts. In 2006 verscheen zijn boek De hond, je trouwste vriend. In het populaire Vlaamse hondenblad Woef heeft hij al meer dan tien jaar een vaste, medische rubriek waarin hij lezersvragen beantwoordt.


ISBN: 9789002223099 | Standaard | 21,95
Bestel De Kattenbijbel


    Lees verder:
De leukste poezen en katten boeken
De beste boeken over het opvoeden van katten
Alles over de verzorging van katten
De Ragdoll, een unieke raskat
Verhalen over de Poes

Ook interessant:
De Ragdoll kat in boeken
© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed