Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Alles over de verzorging van kattenDe drie succesvolle boeken die Vicky Halls eerder schreef, gingen over verschillende aspecten van kattengedrag. Ook in De kat spreekt ze vanuit haar jarenlange ervaring met katten, maar ditmaal combineert ze die met onderzoeksgegevens en kennis die ze heeft opgedaan door haar samenwerking met dierenartsen, waarmee ze de ultieme gids voor kattenverzorging heeft geschreven van kitten tot volwassen kat.

De kat is een uitgebreide en praktische gids die elk aspect van de kat behandelt, van de beslissing om een kitten aan te schaffen tot een overzicht van de meest voorkomende ziektes en kwaaltjes. Dit boekgeeft een uitputtend overzicht van alle onderwerpen die met kattenverzorging te maken hebben, met hoofdstukken over het in huis halen van zwerfkatten, het uitzoeken van een goede fokker, de verzorging van oudere katten, voeding en gewichtscontrole, hoe je kat een pil toe te dienen, katten en kinderen, vlooienbehandeling, het begrijpen van kattengedrag, en nog veel meer.


De kat - Vicky Halls
Bestel nu bij Bol voor maar 19,95

    Lees verder:
De Kattenbijbel
De leukste poezen en katten boeken
De beste boeken over het opvoeden van katten
De Ragdoll, een unieke raskat
Verhalen over de Poes

Ook interessant:
De Ragdoll kat in boeken
© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed